Mammor, pappor, far och mor föräldrar, experter och eldsjälar –  här hittar du artiklar av författare i alla skeden i livet, allt med barnen, familjen och barnomsorg i fokus. Här samlar vi också våra pressmeddelanden som belyser vårt viktiga arbete både inrikes och utrikes.

Alla inlägg Artiklar Experttips Pressmeddelanden
Haro har ackrediterats ECOSOC status i FN
11 februari 2023 | Pressmeddelanden

Ackrediteringen innebär än mer möjlighet till påverkan på en internationell nivå via statements, deltagande på konferenser och arrangemang av egna events. En stor kvalitétsstämpel som kommer att främja vårt…

Läs mer
Angående obligatorisk förskola
19 januari 2022 | Artiklar

I vår organisation samlas föräldrar – kvinnor och män – under parollen valfrihet. Flera föräldrar kan relatera till ångesten och motviljan att lämna sina 1-åringar till främlingar i förskolan….

Läs mer
Vikten av anknytning
19 januari 2022 | Artiklar

Låt oss ta en lite närmre titt på några av de många effekterna en trygg anknytning ger våra barn. Genom att förstå vidden och varför det är bra kommer…

Läs mer
ÅSA BEMÖTER FÖRDOMAR
19 januari 2022 | Artiklar

Många är fördomarna mot hemmaföräldrar. Vi bad Åsa Axelsson, författare till boken Jag lämnar ekorrhjulet: ett liv utan lönearbete, bemöta en del av dem utifrån sina egna erfarenheter.

Läs mer