Välkommen på Riksstämma!

13 januari 2023

Lördagen den 1 april ses vi på Elite Hotell Academia i Uppsala. Vi startar stämmoförhandlingarna klockan 09.00 (obs, incheckning från 8.45) och avslutar senast klockan 17.00. Under dagen tar vi paus från förhandlingarna för lunch, fika, samtal. Under dagen får vi dessutom besök av inspiratören Micke Gunnarsson för en föreläsning/samtal. På kvällen sitter vi ner till en trerättersmiddag och utbyter erfarenheter och skapar kontakter med andra hemmaföräldrar/hemmaföräldersupporters.

Hela dagens konferens och en till två nätters övernattning erbjuds till ett mycket förmånligt pris för att möjliggöra för alla medlemmar som vill att komma och engagera sig i Haros verksamhet. Gör din anmälan här senast den  1 mars för att vara säker på en plats. Efter detta datum kan vi inte garantera att det finns plats på hotellet.

Har du tankar, åsikter om eller förslag på vad Haro ska jobba med under året? Distrikt eller enskilda medlemmar är välkomna att skicka in motioner till stämman. Mejla din motion till info@haro.se senast 1 mars.

Betalning sker i samband med anmälan till Swish på nummer  123 569 56 89 eller Haros bankgiro nr 621-1288 (Obs! Ej samma kontonummer som vid betalning av medlemsavgiften.) Anmälan är bindande och självkostnadspriset återbetalas inte om du får förhinder, men platsen går att överlåta till någon annan. 

Frågor om kost och logi kan du maila till info@haro.se

Vid behov kan Haro subventionera resor till stämman, kontakt: info@haro.se.

Vi ser fram emot en underbar helg tillsammans!

Anmälan Riksstämma 2023

Namn(Obligatoriskt)
Konferens(Obligatoriskt)
Tillägg

Av Haro

Dela inlägget