Välkommen på Riksstämma 2022!

1 december 2021
Lobbyn på Hotellet Scandic St Jörgen i Malmö

Lördagen den 9 april ses vi på Scandic S:t Jörgen i Malmö. Vi startar stämmoförhandlingarna klockan 09.00 (obs, incheckning från 8.45) och avslutar senast klockan 17.00. Under dagen tar vi paus från förhandlingarna för lunch, fika, samtal. Det blir även ett föredrag och frågestund med HJEM’s ordförande Christina Tengstedt. En relativt nystartad dansk organisation som jobbar för liknande frågor som Haro. På kvällen sitter vi ner till en trerättersmiddag och utbyter erfarenheter och skapar kontakter med andra hemmaföräldrar/hemmaföräldersupporters.

Hela dagens konferens och en till två nätters övernattning erbjuds till ett mycket förmånligt pris för att möjliggöra för alla som vill att komma och engagera sig i Haros verksamhet. Gör din anmälan här senast den 9/3 för att vara säker på en plats. Efter detta datum kan vi inte garantera att det finns plats på hotellet.

Har du tankar, åsikter om eller förslag på vad Haro ska jobba med under året? Distrikt eller enskilda medlemmar är välkomna att skicka in motioner till stämman. Mejla din motion till info@haro.se senast 1 april.

Betalning sker i samband med anmälan till Haros bankgiro nr 621-1288 (Obs! Ej samma kontonummer som vid betalning av medlemsavgiften.) Anmälan är bindande och självkostnadspriset återbetalas inte om du får förhinder, men platsen går att överlåta till någon annan. 

Frågor om kost och logi kan du maila till info@haro.se

Vid behov kan Haro subventionera resor till stämman, kontakt: info@haro.se.

Vi ser fram emot en underbar helg tillsammans!

(OBS! Under rådande omständigheter och eventuella förändringar av restriktioner kan stämman komma att ställas in och istället hållas digitalt. Du som anmält dig kommer då att få information om detta i god tid.) 

Anmälan Riksstämma

Namn(Obligatoriskt)
Konferens – välj(Obligatoriskt)
Jag förstår att anmälan är bindande och att jag vid återbud efter den 21 mars, eller utebliven närvaro, debiteras självkostnadspris för konferensen (400kr) och eventuellt bokat rum.(Obligatoriskt)

Av Haro

Dela inlägget