Rabatt på föräldrakurser för medlemmar!

14 januari 2022

Som medlem får du kurser till rabatterade priser ett par gånger om året på bland annat Svenska Neufeldinstitutet, Family Lab och Aktivt föräldraskap. Här samlar vi några av våra absolut favoritkurser och föreläsningar för dig som förälder. Längst ner hittar du dessutom några av våra bästa tips på gratis föreläsningar och kurser för föräldrar på nätet.

Den livsviktiga Anknytningen  – Del 1 i kursserien “Power to parent” med Dr. Gordon Neufeld med handledning på svenska.  I denna fantastiska kurs får du bland annat kunskap om vikten av och kraften i anknytning, och hur du hanterar aggressivitet och motvilja. Kursstart 16 mars.

Du som är Haromedlem får gå kursen för bara 695 kr (ord. 1.695kr).

 (Vill du gå kursen i egen takt? Kontakta då Neufeldinstitutet direkt)
Den livsviktiga anknytningen distanskurs Neufeld

Att hjälpa barn växa och mogna – Del 2 i Dr. Neufelds kursserie ”Power to parents” och den spännande fortsättningen på ”Den Livsviktiga Anknytningen”. Denna kurs handlar om hur vi kan hjälpa barn att växa och mogna till sin fulla mänskliga potential och berör bl.a. mognad, gränser och motståndskraft. Kursstart 15 mars.

Du som är Haromedlem får gå kursen för bara 695 kr (ord.1.695 kr) OBS! Denna kurs har ”Den Livsviktiga Anknytningen” som förkunskapskrav.

Vanliga utmaningar i föräldraskapet – Del 3 i Dr. Neufelds kursserie ”Power to parents”. Denna del handlar om hur föräldrar kan hantera de vanliga utmaningar och problem som drabbar barn och unga på väg att utveckla sin fulla potential. Med många praktiska exempel knyter delkursen ihop de första två delkurserna Den livsviktiga anknytningen och Att hjälpa barn växa och mogna. Kursstart 14 mars.

Du som är Haromedlem får gå kursen för bara 695 kr (ord.1.695 kr)

Aktivt Föräldraskap – Förskolebarn och Skolbarn 5-12 år

Kursen Aktivt Föräldraskap har hjälpt tusentals svenska familjer att bygga starkare relationer och hitta mer kraft, glädje och samarbete i vardagen. Nu finns den också som onlinekurs för att du ska kunna utveckla ditt föräldraskap här och nu, i din egen takt.

Som Haromedlem får du 300 kr rabatt på kursen som annars kostar 990 kr.

Tips på gratis föreläsningar, artiklar och kurser för föräldrar

Av Haro

Dela inlägget