Rabatt på föräldrakurser för medlemmar!

14 januari 2022

Som medlem får du kurser till rabatterade priser ett par gånger om året på bland annat Svenska Neufeldinstitutet, Family Lab och Aktivt föräldraskap. Här samlar vi några av våra absolut favoritkurser och föreläsningar för dig som förälder. Längst ner hittar du dessutom några av våra bästa tips på gratis föreläsningar och kurser för föräldrar på nätet.

Den livsviktiga Anknytningen  – Del 1 i kursserien “Power to parent” med Dr. Gordon Neufeld med handledning på svenska.  I denna fantastiska kurs får du bland annat kunskap om vikten av och kraften i anknytning, och hur du hanterar aggressivitet och motvilja. Kursstart 8 april 2024.

Du som är Haromedlem får gå kursen för bara 1.200 kr (ord. 1.695kr).

 (Vill du gå kursen i egen takt? Kontakta då Neufeldinstitutet direkt)
Den livsviktiga anknytningen distanskurs Neufeld

Att hjälpa barn växa och mogna – Del 2 i Dr. Neufelds kursserie ”Power to parents” och den spännande fortsättningen på ”Den Livsviktiga Anknytningen”. Denna kurs handlar om hur vi kan hjälpa barn att växa och mogna till sin fulla mänskliga potential och berör bl.a. mognad, gränser och motståndskraft. Kursstart 14 april 2024.

Du som är Haromedlem får gå kursen för bara 1.200 kr (ord. 1.695kr).
OBS! Denna kurs har ”Den Livsviktiga Anknytningen” som förkunskapskrav.

Vanliga utmaningar i föräldraskapet – Del 3 i Dr. Neufelds kursserie ”Power to parents”. Denna del handlar om hur föräldrar kan hantera de vanliga utmaningar och problem som drabbar barn och unga på väg att utveckla sin fulla potential. Med många praktiska exempel knyter delkursen ihop de första två delkurserna Den livsviktiga anknytningen och Att hjälpa barn växa och mogna. 

Aktivt Föräldraskap – Förskolebarn och Skolbarn 5-12 år

Kursen Aktivt Föräldraskap har hjälpt tusentals svenska familjer att bygga starkare relationer och hitta mer kraft, glädje och samarbete i vardagen. Nu finns den också som onlinekurs för att du ska kunna utveckla ditt föräldraskap här och nu, i din egen takt.

Som Haromedlem får du 300 kr rabatt på kursen som annars kostar 990 kr.

Föräldracoaching via Family-Lab – Halva priset på första samtalet

Som medlem i Haro får du halva priset på första samtalet när du bokar föräldra- eller familjecoaching. (Ord. pris 850 kr). Nyfiken på Family-Lab? Organisationen grundas på familjeterapeuten och författaren Jesper Juuls arbete. Här hittar du några artiklar som ger en bra bild av vad Family-Lab står för.

(För att få rabatten skriver du ”Haromedlem – halva priset på första samtalet” i meddelandefältet vid bokningen)

Tips på gratis föreläsningar, artiklar och kurser för föräldrar

Av Haro

Dela inlägget