Kom och spring mini-maran med TEAM Haro!

5 februari 2022
Hej alla spring-glada!
Den 5 Juni från kl 09 anordnar Marathongruppen spring-tävling för alla mellan 0-13 år .
Nu gör vi ett HARO-lag där vi springer tillsammans, stöttar och peppar varandra. Där vuxna är med och hejar utan att pusha alla barn och där barn är med i gemenskap och peppar varandra längst med resans gång. Vuxna får vara med-springare 😉
Var : Stockholm
Plats Start: Östermalms IP | Mål: Stockholms Stadion
När : 5 Juni 2022 från kl 09,00
HUR : Boka och läs mer om din biljett här 5-13 år https://minimaran.se/lopare/#banan
Leo´s mini marathon 0-4 år
Det finns 2 olika biljettyper en som kostar mellan 100-300 kr och en som är gratis och sponsrad av Albert appen, följ instruktion via länken.
Notera att det är olika lopp som ordnas beroende på ålder. 0-4 år springer Leo´s mini maran 250m distans och 5-13 år springer Stockholms mini marathon distans 1170 m 5-8 år | 2310 m 9-13 år.
Tips, när du bokar skriv gärna HARO i fältet för ” Klubb” då skrivs det på era nummerlappar och det blir ännu lättare att hitta varandra 🙂
Alla deltagare får medalj och t shirts av Marathongruppen. Och en unik goodiebag av HARO så att vi lättare kan känna igen varandra!
Samlingsplats Östermalms IP – mellan målgången av Leos mini mara och starten av Sthlm mini marathon – Det vill säga ungefär i mitten inne på Östermalms IP från kl 09,00 . Vi hjälps åt att hitta varandra och samlas ihop till Haro-lag.

Mer information kommer löpande. När du gjort din anmälan, skicka gärna ett mejl till anette.aromaki@gmail.com med information om vilka åldersgrupper ni deltar i för att få en överblick i hur många Haro – lag vi får ihop!

Välkomna önskar

Nettan Aromäki (Samordnare Stockholms distrikt)

Av Haro

Dela inlägget